Wellbee

Med vår flexibla modul för träning skapas möjlighet till fysisk aktivitet på ett lättillgängligt sätt.

Modulen passar exEMPELVIS för

- Arbetsgivare som vill erbjuda träningsmöjlighet på arbetsplatsen. Varför inte samla det friskvårdsbidrag många arbetsgivare erbjuder och på så sätt finansiera en egen träningsanläggning. Anläggningen kan också användas till rehabilitering vilket spar restid och förenklar vardagen.

- Föreningar som vill erbjuda medlemmar närhet till träning. Föreningar kan också hyra ut träningstimmar och på så sätt få en intäktskälla. Kanske också samarbeta med några omkringliggande arbetsgivare inom ramen för ett sponsorsamarbete.

- Bostadsrättsföreningar som vill skapa ett mervärde för sina medlemmar och främja samhörighet och boendemiljö.

 

Vi kan skräddarsy design och utrustning, utarbeta träningsscheman och ge förslag till event som stimulerar rörelse och välbefinnande.

Genom vårt samarbete med InBody kan vi också erbjuda en kroppsmätning så att den som tränar löpande kan följa hur kroppen mår inuti.

Moduler kan byggas ihop till en större enhet. I den minsta modulen på 20 fot kan 5-6 personer träna samtidigt. Modulen levereras med kranbil och det enda som behövs är anslutning till el. Ventilation, värme och belysning finns redan monterad vi leverans. Försäkring tillkommer.

Modulen kan hyras för en period om 12-36 månader. Vill man behålla den efter avslutad hyresperiod kan den köpas för ett restpris som anges i hyresavtalet.

Kontakt oss per e.post för offert eller om du vill ha mer information
tommy@wellbee.se eller mikael@wellbee.se

 

Läs mer om våra mobila gym här

Bli kontaktade av oss
Namn:
Företag:
Telefonnummer:
E-Mail:
Meddelande (valfritt):


Logo
Kreera web&design Logo