Wellbee

Våra mobila gym

Vi hyr ut våra mobila gym på en avtalsperiod som passa er från 24 mån till 60 månader. Ingen kontantinsats krävs och vi levererar, monterar utrusning och ser till att allt fungerar på plats hos er.

Våra mobila gym är antingen träbodar med stålram eller rena stålbodar.

Träbod finns i storleken 9 x 3 meter, 27 kvm

Stålbod finns i två storlekar

20 fot, ca 15 kvm för upp till 4 personer i samtidig träning
30 fot, ca 22 kvm för upp till 6 personer i samtidig träning

De mobila enheterna transporteras på lastbil och lyfts på plats med frontlastare eller kranbil. De är 2,5 meter höga och i standardutförande levereras med isolering, vita innerväggar och tak, radiatorer, lysrör, ventilation, kodlås och gummimatta.

Exteriören kan anpassas efter önskemål, t ex kan en långsida bestå av panoramafönsterhelt i glas eller skjutdörrar i glas.

Önskas en större anläggning kan enheterna länkas samman på sätt som tillgänglig yta tillåter.

Träningsutrustning anpassas till de önskemål och behov som finns. I den minsta enheten kan det t ex vara spinningcykel, roddmaskin, stakmaskin, skivstångset med rack, hantelset för både styrka och kondition. I den större enheten kan även en s k Functional Trainer ingå.
Vi kan självfallet också fokusera på viss typ av träning för exempelvis längdskidåkning, cykel, löpning eller renodlad styrketräning.

Om så önskas kan vi redan i ett hyresavtal ge er ett fast pris för det fall ni önskar köpa ert gym när hyrestiden är slut.

MobileImage
MobileImage"
MobileImage

Helhetsansvar

Vi tar ett helhetsansvar för ert gym. Garantier och årlig service ingår självfallet och skulle ni önska byta ut någon del av utrustning under hyrestiden så löser vi det på ett smidigt sätt inom ramen för hyresavtalet utan extra kostnad annat än frakt.

Vi erbjuder även coaching. En startaktivitet eller löpande coaching på plats eller via digital kommunikation. Vi finns till hands för löpande rådgivning och, om det skulle behövas, också planera för rehabilitering.

Önskar ni t ex delta med lag i Vasaloppets ”Stafettvasan” så kan vi ansvara för all nödvändig administration.

 

Prisexempel

Kostnaden för att hyra beror på den mobila enhetens storlek, avtalsperiod samt på vald utrustning. En nyckelfärdig 30 fot mobil enhet (standard) utrustad med cykel, roddmaskin, stakningsmaskin, skivstångsset, hantelsset samt RIP kostar med ett avtal på 36 månader ca /mån 9000 kr, exkl moms. För hel glasvägg tillkommer ca 1000 kr/mån, exkl moms.

 

Leveranstider

Leveranstiden är ca 10veckor. I väntan på leverans kan vi skapa det träningsupplägg eller kampanj som önskas vilket gör att ni snabbt kommer igång när ert gym är på plats.

Bli kontaktade av oss
Namn:
Företag:
Telefonnummer:
E-Mail:
Meddelande (valfritt):


Logo
Kreera web&design Logo